Praktijk Braassemermeer transparant

OVER ONS

Bij Praktijk Braassemermeer leveren wij de best mogelijke kwalitatieve, transparante en doelmatige fysiotherapeutische zorg in een prettige en persoonlijke omgeving. Dit doen wij volgens de meest moderne en op de wetenschap gebaseerde inzichten. 

Fysiotherapie in Oude Wetering

Als u patiënt bent bij 1 van onze fysiotherapeuten, dan bent u alles behalve een nummer. Dat zien wij nog wel eens anders. Voor ons bent u uniek, met een unieke zorgvraag waar u graag antwoord op wilt. Met onze ruime ervaring en brede expertise bent u bij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in goede handen. Samen met u nemen onze (gespecialiseerde) fysiotherapeuten de tijd voor een juiste en individuele behandeling. Mocht uw zorgvraag ook andere medische zorg/aandacht nodig hebben, dan zullen wij u altijd doorverwijzen.

Praktijk Braassemermeer staat voor en geeft prioriteit aan:

Kwaliteit

De therapeuten binnen praktijk Braassemermeer zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. De Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG) beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. In het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen. De therapeuten volgen regelmatig scholingen om de kwaliteit van handelen hoog te houden.

 

Onze medewerkers

de therapeuten van Praktijk Braassemermeer

De therapeuten van Praktijk Braassemermeer

Praktijk Braassemermeer Team Seth 800x1200

Seth Felix

Maatschapslid
MSc. sportfysiotherapeut
Big registratienummer 19066396904
Seth@praktijkbraassemermeer.nl

Praktijk Braassemermeer Team Beitske 800x1200

Beitske Mast

Maatschapslid
Fysio- Manueel therapeut (OOMT),
Mulligan therapeut
Big registratienummer 49030992804
Beitske@praktijkbraassemermeer.nl

Praktijk Braassemermeer Team Erik 800x1200

Erik Bakker

Fysio- en manueeltherapeut (SOMT)
Running fysiotherapeut
Big registratienummer 19920325604
Erik@praktijkbraassemermeer.nl

Praktijk Braassemermeer Team Romy 800x1200

Romy Smeins - van Es

Receptie en administratie
Admin@praktijkbraassemermeer.nl

Afspraak aanvragen

Afspraak aanvragen

In onderstaand formulier vult u uw voorkeursdagdeel en dag in. Wij zullen ons best doen om een passende afspraak aan te bieden. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.