Praktijk Braassemermeer transparant

FITNESS

Praktijk Braassemermeer biedt in een rustige en prettige omgeving de mogelijkheid om te fitnessen, zowel zelfstandig als in groepsverband. Tevens kunt u bij ons personal training krijgen wanneer u professionele aandacht bij het trainen kan gebruiken.

Fitness

Naast de fysiotherapeutische zorg kunt u bij ons ook terecht voor fitness. Wilt u in een prettige omgeving werken aan uw conditie of spierkracht of heeft u een specifieke hulpvraag? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak of wandel eens binnen. De fysiotherapeuten van Praktijk Braassemermeer helpen u graag verder uw doelen te behalen!

De tarieven voor de verschillende vormen van fitness kunt u vinden op de tarieven pagina

GroepsFitness

Wilt u lekker in beweging komen en vind u het gezellig om dit in groepsverband te doen?

Tijdens groepsfitness wordt er een uur lang op verschillende manieren gewerkt aan uw spierkracht, conditie, coördinatie, lenigheid en ontspanning. De groepstrainingen vinden op maandag van 11-12 uur en op donderdag van 16-17 uur plaats onder begeleiding van een deskundig opgeleide fysiotherapeut. De groep bestaat uit ongeveer 6 tot 8 personen.

Personal fitness

Personal training is een individuele trainingsbegeleiding onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Hierbij worden aan de hand van uw doelen gerichte oefeningen voor het houdings- en bewegingsapparaat uitgevoerd. Deze individuele begeleiding staat borg voor een goede uitvoering van de oefeningen met bijbehorende frequentie en intensiteit.

Voor de tarieven klikt u hier en voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat per email, whatsapp of telefonisch. Wilt u zich direct inschrijven, vul dan het onderstaande formulier in. 

Inschrijven

Bent u er klaar voor om te beginnen met sporten? Start dan vandaag nog!

U kunt u hieronder inschrijven voor ieder willekeurig abonnement (Individuele fitness, groepsfitness of personal fitness). Vul alle gegevens volledig in zodat u direct gebruik kunt maken van alle fitness faciliteiten van Praktijk Braassemermeer! Na inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uitschrijven

Wilt u zich uitschrijven van de fitness. Dat kan natuurlijk ook, vul onderstaand formulier in en we zullen u uitschrijven.

 

Inschrijven Fitness

Inschrijven Fitness

Met onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor een fitness abonnement. Wij zullen contact met u opnemen om de inschrijving te bevestigen.

Afspraak aanvragen

Afspraak aanvragen

In onderstaand formulier vult u uw voorkeursdagdeel en dag in. Wij zullen ons best doen om een passende afspraak aan te bieden. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.