Praktijk Braassemermeer transparant

KLANTERVARINGEN

KLANT ERVARINGEN

Al meer dan 25 jaar biedt Praktijk Braassemermeer zorg op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Binnen onze dynamische praktijk streven wij naar de meest optimale fysiotherapeutische zorg voor u. Mede hierdoor werden wij door onze patiënten in 2023 met een 9.2 beoordeeld!

Fysiotherapie in Oude Wetering

Wat de klantervaring bij Praktijk Braassemermeer echt onderscheidt, is de holistische benadering van fysiotherapie. Naast het behandelen van de specifieke klachten, streven ze ernaar om de onderliggende oorzaken aan te pakken en de algehele gezondheid en levenskwaliteit van de patiënten te verbeteren. Ze bieden begeleiding en advies over levensstijl, ergonomie, houding en oefeningen om ervoor te zorgen dat je niet alleen herstelt, maar ook de tools krijgt om terugval te voorkomen en jezelf gezond te houden op de lange termijn.

Praktijk Braassemermeer beschikt over moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur om een breed scala aan behandelingen aan te bieden. Van manuele therapie en oefentherapie tot sportrevalidatie en schockwave therapie, we gebruiken de nieuwste technieken en benaderingen om de beste resultaten te bereiken. Bovendien heerst er een prettige sfeer in de praktijk, waardoor je je op je gemak voelt tijdens de behandelingen en je vol vertrouwen kunt werken aan je herstel.

De positieve feedback van tevreden patiënten getuigt van de kwaliteit van de klantervaring bij Praktijk Braassemermeer. Patiënten prijzen niet alleen de effectiviteit van de behandelingen, maar ook de vriendelijkheid, empathie en professionaliteit van het hele team. De praktijk streeft ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door hen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een actief en pijnvrij leven te leiden.

Kortom, de klantervaring bij de fysiotherapie praktijk Braassemermeer is er een van zorgzaamheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Met een focus op individuele behoeften, holistische zorg en hoogwaardige behandelingen, zorgen ze ervoor dat elke patiënt de best mogelijke ervaring heeft en met vertrouwen op weg gaat naar herstel en welzijn.

Qualiview

Praktijk Braassemermeer Qualiview-logo

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en ons team. Daarom neemt onze praktijk jaarlijks deel aan het onderzoek Qualiview dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg B.V. De online monitor die Qualizorg B.V. hanteert, heet Qualiview. Praktijk Braassemermeer is in 2023 door 123 cliënten gereviewd.

Afspraak aanvragen

Afspraak aanvragen

In onderstaand formulier vult u uw voorkeursdagdeel en dag in. Wij zullen ons best doen om een passende afspraak aan te bieden. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.