Praktijk Braassemermeer transparant

FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut wordt dé specialist in bewegen genoemd. Of het de spieren, pezen, botten of gewrichten betreft. Zeer uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat kunnen door onze fysiotherapeuten worden behandeld.

Fysiotherapie bij

Praktijk Braassemermeer

Praktijk Braassemermeer

Wat doet een fysiotherapeut?

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in een zorginstelling (ziekenhuis, revalidatiecentrum, verzorgingshuis of verpleeghuis). In sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis. Een behandeling duurt een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. Wel werken veel fysiotherapeuten met vaste richtlijnen als basis, maar uiteindelijk is elk mens weer anders. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.

Voor welke aandoeningen kunt u bij Praktijk Braassemermeer terecht?

Afspraak aanvragen

Afspraak aanvragen

In onderstaand formulier vult u uw voorkeursdagdeel en dag in. Wij zullen ons best doen om een passende afspraak aan te bieden. We nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.